קייטרינג חלבי
אנו מתכננים במהלך השנים סוגים שונים של אירועים: אירועים פרטיים כמו ימי הולדת, מסיבות רווקות, בר מצוות, בת מצוות, בריתות וחלקנו גם מוצאים את עצמנו מפיקים אירועים במסגרת העבודה שלנו, בעיקר אירועים לעובדים אך לא רק.
אירועים עסקיים כוללים בין השאר הרמות כוסית, אירועי קונספט, גיבוש או ימי כייף לעובדים, אירועי מינגלינג, כנסים, השקות מוצר, ישיבות חשובות ועוד…
פעמים רבות אנו שואלים את עצמנו איזה סוג של קייטרינג כדאי לנו לבחור קייטרינג – בשרי או חלבי. אז כמובן שהבחירה תלויה בסוג האירוע, אבל היום בהחלט ניתן לומר כי למרבית האירועים יתאים דווקא קייטרינג חלבי.
קייטרינג חלבי בהשוואה לבשרי
כאשר אנו בוחרים קייטרינג בשרי לרוב נקבל במסגרת התפריט בין 1-3 מנות בשריות מרכזיות כמו למשל פרגיות במרינדה, סלמון בתנור, צלי או אסאדו כאשר הבחירה בקייטרינג חלבי מביאה איתה כמות הרבה יותר גדולה של מנות שכן ניתן לעשות שימוש במגוון של חומרי גלם במסגרת תפריט חלבי כמו דגים, גבינות, ירקות, סלטים ועוד…
בעוד קייטרינג בשרי מתאים לאירועים כמו למשל חתונות, קייטרינג חלבי יתאים יותר לאירועים כמו בריתות, בר מצוות ועליות לתורה ואירועים עסקיים אותם תיארנו לעיל, ימי הולדת, מסיבות מסוגים שונים ולאירועים שמתקיימים בבית למשל או במשרד, הרמת כוסית ועוד. קייטרינג חלבי יוצר אווירה קלילה, צעירה והופך את האירוע שלנו להרבה פחות רשמי.
למה מגשי אירוח בתור קייטרינג חלבי?
בהמשך ליתרון הגיוון שבבחירת קייטרינג חלבי, עם מגשי אירוח המבוססים על מנות חלביות, יש מגוון כל כך גדול של אפשרויות אירוח.
כריכונים במילויים שונים של גבינות, ירקות טריים, אנטיפסטי ודגים, נשנוני קוראסון, טורטיות, מאפים מלוחים, פשטידות אפויות, מקלות פרעצל עם גבינות, פוקצ’ינות עם אנטיפסטי ועוד…
בנוסף ניתן גם לשלב מגשי אירוח מתוקים כמו למשל עוגיות ממגוון סוגים, פחזניות, טארטלטים, קרמבואים, מיני טירמיסו, חטיפי פילו מתוקים ועוד.
במקביל ניתן לשלב באירוע סלטים עשירים בירקות וקטניות למרכז השולחן, חומוס וטחינה ביתיים, מגשי פירות ועוד… סיבה נוספת ששווה לבחור בקייטרינג חלבי ובמגשי אירוח היא משום שהיום יותר ויותר אנשים עוברים לאורח חיים צמחוני או טבעוני ובמקביל להרבה אנשים חשובה מאוד התזונה שלהם ועם קייטרינג חלבי, הרבה יותר קל לקלוע למטרה זו וכך לאפשר לכל האורחים למצוא את עצמם מבחינת האוכל.
איך בוחרים קייטרינג חלבי?
ובכן, בשלב הראשון חשוב לבחור בחברה מקצועית המתמחה בהכנה של מנות התואמות את הקונספט של האירוע מצד אחד ובהתאמה לכמות המוזמנים מצד שני.
בנוסף, כדאי לבחון את האפשרויות למנות השונות ולראות כי אכן יש התאמה בין סוג האירוע לסוג האוכל. חשוב לבחור בחברת קייטרינג עם ניסיון באירועים מהסוג שלכם, כזו המקפידה על חומרי גלם טריים ואיכותיים לצד שירות ללא פשרות הן בסמוך והן ביום האירוע.
חברת קאנאפס מתמחה בהכנה של מגשי אירוח מכל הסוגים והמינים בקונספט ייחודי על בסיס רכיבים וחומרי גלם איכותיים בלבד, הקפדה על מגוון של אפשרויות לאירוח, שירות ומקצועיות ללא פשרות.
המגשים שלנו מוכנים על ידי שפים, קונדיטורים וטבחים מקצועיים בסמוך לאירוע בכדי לשמור על טריות, אסתטיקה ואיכות באירוע שלכם. תוכלו לבחור מבין מגשי האירוח הרבים המוצעים באתר שלנו או לחלופין לבקש ייעוץ במטרה לבנות תפריט התואם את הצרכים שלכם באופן ספציפי.
למידע נוסף: