נכנסים למטבח או מזמינים קייטרינג ל-50 איש?
אירחתם עשרות חגים, המטבח הוא החלל האהוב עליכם בבית ומי שמבינים אתכם יותר מכל אחד אחר הם חומרי הגלם?
במידה שכן, לא נופתע אם לקראת האירוע הבא שאתם חוגגים – ממסיבת הפתעה ועד חתונת בוטיק, אתם חושבים ברצינות להכין את האוכל לבד.
האופציה הזו אכן קיימת, אך השאלה שאתם בעיקר צריכים לשאול את עצמכם היא איזו אופציה עשויה להיות טובה וראויה יותר. אז לא, אתם לא צריכים לחשוב על התשובה בעצמכם, שכן כבר חשבנו עליה עבורכם: קייטרינג ל-50 איש מבית Canapes.
משווים, מעמיקים ואז מחליטים: מכינים לבד או מזמינים קייטרינג ל-50 איש?
אז מה הופך את שירותי הקייטרינג המקצועיים לראויים ומתאימים ביותר לאירועים? התרשמו מהשוואה הקצרצרה שהכנו עבורכם:
- זמן – גם אם אתם ממש אוהבים את המטבח, עליכם לזכור כי הכנת ארוחה לבני המשפחה אינה האכלת עשרות אנשים באירוע. ומה זה אומר בפועל? שהכנת האוכל עצמאית על ידכם, מותנית בהשקעה של המון זמן: מקניות המצרכים (ואז עוד השלמות שכידוע אינן נגמרות), הכנות במטבח (מקילופים ועד הקפצות), ועד הבישול בפועל, שטיפת הכלים וכיוצא בזה. עם הזמנת קייטרינג חלבי ל-50 איש לעומת זאת, הזמן היחיד שתצטרכו להשקיע הוא בבניית התפריט והזמנת המגשים. אם כך, 1:0 לשירותי הקייטרינג.
- אסתטיקה – כל עוד אינכם שפים מקצועיים / עברתם הכשרות וקורסים, יהיה לכם קשה להתחרות ברמות האסתטיקה של קייטרינג ל-50 איש (ואין בכוונתנו לזלזל ביכולות שלכם חלילה!). מעורבותה של יד מקצועית ניכרת מרקמית וחזותית בכל פרט ופרט – מזמן האפייה המדויק של בצק העלים ועד הנחת עיטור השמיר בזווית המדויקת, וזו עושה את ההבדל שבין "בסדר" ל"-WOW". 2:0 לשירותי קייטרינג.
- טעם – בישול למשפחה אינו דומה להכנת אוכל לחמישים אורחים, זוכרים? אנו מציינים זאת שוב שכן גם אם אתם מבשלים מעולה, הכנת אוכל לאירוע היא מיומנות בפני עצמה. ובפשטות? מנה שיוצאת לכם מצוין כשאתם מכינים אותה לחמישה סועדים, עלולה להתפקשש כשמכינים אותה לחמישים סועדים. האם תהיו מוכנים לסכן את הנאתם של האורחים באירוע שלכם? מאחר שאנחנו בטוחים בתשובתכם, אין לנו אלא לעדכן את לוח התוצאות – 3:0 לשירותי קייטרינג.
- עלויות – לרוב, הסיבה שאנשים משתעשעים במחשבה להכין את האוכל לאירוע לבד, היא פוטנציאל החיסכון הכספי ("נכין לבד ונחסוך המון בהוצאות האירוע!"). קניות להכנת אוכל לחמישים אורחים עלולות להסתכם באלפי שקלים, כאשר התמורה לא תמיד תצדיק את השקעתכם. עם קייטרינג לעומת זאת? כן. 4:0.
- מיתוג – האורחים בהכרח יתרשמו יותר כשיגלו שהאוכל באירוע הוכן על ידי חברת קייטרינג מקצועית. מנגד, אוכל שהוכן על ידי המארחים עצמם עלול להיתפש כחובבני ולפגוע באלגנטיות וביוקרה של האירוע. והתוצאה הסופית? 5:0.
לעבוד קשה לקראת האירוע? זו אפשרות. ואנחנו ב-Canapes? יכולים לחשוב על אפשרות טובה הרבה יותר: הזמנת קייטרינג ל-50 איש – מדויק, אלגנטי, מוקפד וטעים. לפרטים נוספים, התקשרו כעת – 03-7788-663