הרמת כוסית לט"ו בשבט
מסורת מייצגות חלק מרכזי מתרבות שלנו. היא מהווה בסיס של החברה שלנו ומזכירה לכולנו שאנחנו חלק מהיסטוריה שמגדירה את העבר שלנו, מעצבת את מי שאנחנו היום ואת מי שאנחנו צפויים להיות.
ברגע שנתעלם מהמשמעות של המסורת, אנו נמצאים בסכנה של פגיעה בבסיס הזהות שלנו.
ציון חגים ומועדים הינו חלק משמעותי במסורת, שתורם לתחושת נוחות ושייכות ומאפשר מפגשים משפחתיים, מפגשים עם חברים ועם קולגות בעבודה.
אז נכון שעבור חלקינו החגים מלאים באושר ותחושת חגיגיות ואצל אחרים הם מלאים בחרדה סביב תכנון, הכנה והרבה התרוצצות. אולם עם קייטרינג חלבי מקצועי תוכלו להשאיר את הדאגות מאחוריכם וליהנות ומאירועים מגבשים ונעימים.
אפשרות נפלאה לעצור לרגע ולתת תשומת לב לאנשים שמסביבכם היא חגיגות ט"ו בשבט.
ט"ו בשבט ניתן נחגג בדרכים רבות כגון:
- נטיעת עצים
- תרומות לקרן הקיימת לישראל
- עריכת סדר ט"ו בשבט
- אכילת פירות ודגנים המזכירים לנו את ארץ ישראל, במיוחד את שבעת המינים: חיטה, שעורה, גפן, תאנים, רימונים, זיתים ותמרים. מאכלים נוספים שנהוג להגיש בט"ו בשבט הם כל פרי יבש, תפוחים, אגסים, שקדים, אגוזי מלך ופרי חרובים.
חשיבות הרמת כוסית במשרד
כאן המקום להזכיר לכם שמשרד הוא לא רק עבודה יומיומית, הוא גם מקום שבו אנשים מבלים את רוב חייהם ובחיים, כידוע, יש מקום לא רק לביצוע תפקידים רשמיים, אלא גם לשמחה, כיף וחגיגה.
חשוב לציין אירועים מרכזיים בחברות ובארגונים בדיוק כמו בחיק המשפחתי. הם מעצבים מורל חיובי, מגבירים מוטיבציה בקרב העובדים ותורמים לבניית צוות מגובש ופרודוקטיבי יותר שתורם להצלחת הארגון.
נצלו את חג הט"ו בשבט, ארגנו לעובדים שלכם הרמת כוסית וספקו להם הזדמנות נוספת ליצור קשרים בינאישיים חזקים יותר, להירגע ולהתגבש.
ללא קשר לעמדתכם לגבי החגיגות, אנו בטוחים שכולנו יכולים להסכים על דבר אחד: הרמות כוסיות ומסיבות ארגוניות הן הדרך הטובה ביותר להגיד תודה ולגבש את צוות העובדים. כיף, אוכל והנאה נטולת מתחים הם עמודי התווך של אירועים אלה במקום העבודה, והם נותנים לכולם הזדמנות לחלוק את שמחת החג עם האנשים איתם אנחנו מבלים שעות רבות במהלך היום.
כשזה מגיע לתכנון הרמת כוסית, קאנאפס תשמח לדאוג לכל הפרטים ולספק את כל מה שדרוש על מנת לארגון הרמת כוסית מוצלחת. כל מה שתצטרכו לעשות הוא להגיע ולקטוף את הפרות מהאירוע.
קאנאפס ישמחו לדאוג לכיבוד חגיגי ומפנק לט"ו בשבט, עם מגשי אירוח עשירים במאכלי שבעת המינים בהם: חיטה, שעורה, גפן, רימון, זית תמר ויין כמיטב המסורת.
אז קדימה, תפנו לקאנאפס עוד היום ונשמח להציע לכם שירות מקצועי ומותאם אישית ולגבש עבורכם חוויה קלילה, נעימה ואלגנטית שבוודאות תשאיר טעם של עוד. לייעוץ אישי השאירו פרטים או פנו אלינו 073-2592062.