מתאבנים לאירוח – מדוע זה כל כך כדאי?
מדוע מתאבנים לאירוח הופכים כל אירוע לחגיגה של ממש, ומדוע הם כה הכרחיים? כיצד מגישים מתאבנים, ואילו מתאבנים הם המומלצים ביותר? מתאבנים נועדו לעורר אצל האורח שלכם את התיאבון אך לא להשביעו, והם נוצרו כפתיח לכל ארוחה. בהמשך, הצוות של קאנאפ'ס המייצרים מגשי מתאבנים ומנות ביס כשרות, מפתיעות, מענגות ומנות לאירוח פרטי או עסקי – יספרו הכל על מתאבנים.
אז מדוע מתאבנים לאירוע הינם הכרחיים?
כאשר אתם מתכננים אירוע, או מחפשים כיבוד להרמת כוסית, המתאבנים הינם חלק חשוב בחגיגה והם שחקני חיזוק הכרחיים. המתאבנים הם אלה שהופכים את האורחים שלכם שמגיעים רעבים לאירוע, לנינוחים יותר. המתאבנים שמגיעים בדיוק בזמן, מעבירים לאורחים שלכם את הזמן עד לתכנית האומנותית של האירוע, ועד לתחילתו, הם מעולים עד להגעת המנה העיקרית, והם מהווים אפילו חלק מהשיחה! ולכן הם פשוט הכרחיים. למידע נוסף על מגשי האירוח שלנו.
כיצד מגישים מתאבנים באירוע?
מתאבנים נהוג להגיש בכמה דרכים:
באמצעות מלצרים – מתאבנים מגישים באמצעות מלצרים המסתובבים בין האורחים ומציעים להם מתאבנים.
על גבי דוכנים – לעיתים המתאבנים נמצאים בדוכן בו ישנו אדם שמגיש לאורח את המתאבן.
בהגשה עצמית – לעיתים רבות המתאבן נמצא על גבי פלטה מעוצבת והאורחים מגישים לעצמם את המתאבן.
אז אילו מתאבנים הם המומלצים ביותר?
כיום ישנם סוגים שונים של מתאבנים כאשר חלק מהם מוצגים כמנות ביס קטנות ומגרות. מתאבנים יכולים להיות גם מיני חטיפי בושס, טורטיות סושי סנאקס, מיני קישים, חטיפי קאנאפס, מקלות פרמג'ן, פלטות גבינות, מיני סלטים אישיים, קרואסונים קטנים במילוי גבינות, פלטת ירקות (ירקות חתוכים באלגנטיות), מיני בליני, עלי גפן ועוד. קראו עוד על כיבוד קל לאירוח.
כיצד נראה מתאבן?
מתאבן חייב להראות אסתטי ומושך. מתאבן אינו יכול להראות משהו מסיבי או בלילה מוזרה. הוא חייב להיות מעוצב מושך לעין כאשר הוא בעצם 'פינגר פוד', שנאכל בביס אחד או שניים מקסימום, כך שניתן לאכול אותו בעת שיחה, עמידה וחשוב שהוא יהיה נגיש ולא ילכלך את האדם שאוכל אותו ואת הסביבה.
התאמת המתאבן לאירוע
חשוב להתאים את המתאבן לאירוע. התאימו את מגשי המתאבנים שלכם לאירוע, לסוג הקהל שלכם, לעונה ולמקום. חשוב לבצע התאמה עם המומחים של קאנאפ'ס. בכך תוכלו ליצור אירוע מושלם. עוד רעיונות לקייטרינג חלבי תמצאו כאן.