פלטות לאירועים
זמן, מחשבה, כסף, אנרגיה, יצירתיות – אלו הם הדברים העיקריים המוקדשים בתהליך הפקה של אירוע וזה לא משנה האם מדובר באירוע פרטי כמו יום הולדת 80 לסבא, בר מצווה לבן, בת מצווה לבת, בריתה לנכדה הראשונה או בין אם באירוע עסקי כמו תערוכה חשובה אליה מוזמנים אורחים מחו״ל, כנס, הרצאה או הרמת כוסית לכבוד ראש השנה.
בכל אירוע מגוון של ספקים נלקחים בחשבון ונבחרים בקפידה כמו המקום, העיצוב, המוזיקה וכן… גם האוכל.
פלטות לאירועים – מה הכוונה?
פלטות לאירועים הן פתרון נפלא התופס עוד ועוד תאוצה בשנים האחרונות. לא רק שהפלטות עצמן או אם תרצו מגשי האירוח חוסכים לנו המון התעסקות, הם גם מוגשים באופן ייחודי, צבעוני ואסתטי המעורר את התיאבון.
קראו עוד על – אוכל לאירועים.
על הפלטות או המגשים אנו מניחים קשת רחבה של מנות מעוצבות וטעימות אותן בחרנו להכין על בסיס מגוון של רכיבים איכותיים עם דגש על תפריט חלבי כמו דגים איכותיים, מגוון של ירקות אפויים או טריים, סלטים עבודת יד כמו סלט טונה, סלט אנטיפסטי, סלט ארטישוק, עשבי תיבול, פירות העונה, גבינות מסוגים שונים וקינוחים.
דוגמאות לסוגים שונים של פלטות לאירועים:
- פלטות מלוחים: מגוון של מאפים מלוחים כמו מקלות פרמז’ן, מאפה פריך במילוי בטטה וגבינת בולגרית, כיסוני סביח עם חציל, גבינה וביצה, חטיפי פילו… טורטיות סושי סנאקס עם מגוון מילויים לבחירה כמו גבינת עיזים, סלמון מעושן וגבינת שמנת או סלט סביח… מקלות פרעצל וגבינת צ’דר עם טפנד זיתים ומתבל ארטישוק… גרבלקס בודפשט סטייל – מגש סלמון בעישון עדין עם תפוזים טריים זיתי קלמטה, בצל סגול ועגבניות מיובשות והיד עוד נטויה.. יש עוד המון סוגים של פלטות מלוחים שניתן לשלב באירוע שלכם כמו כריכים, מגשי סושי, מגש גבינות ועוד…
- פלטות מתוקים: פלטת קרמבואים רגילה או טבעונית, מגוון של קינוחים אישיים בכוסות, מיני פחזניות שמנת, מקרוד טריפוליטאי, פיננסיה שקדים ופיסטוק, פטיפורים במגוון של טעמים ועוד…
- שדרוגים לכל אירוע: פלטות של ירקות טריים כמו מקלות ירקות או ירקות חתוכים, מיני סלטים אישיים, מגש אנטיפסי, סלטים טריים למרכז השולחן כמו סלט טבולה, סלט בריאות, סלט עדשים, פלטת עלי גפן ועוד…
מגשי אירוח על פני מנות חמות – מה עדיף?
בעבר לבחור בחברת קייטרינג היה סיפור לא פשוט המלווה בהמון התלבטויות, מה גם שהתקציב תמיד היווה פקטור. אז מסתבר שכבר לא חייבים לבחור דווקא בחברת קייטרינג שבה אנשי הצוות מבשלים את המנות ממש בזמן האירוח מה שמייקר ומסרבל לעתים את אופן הגשת המזון.
הפלטות של חברת קאנאפס מוכנות בסמוך לאירוע על ידי מיטב השפים, הטבחים והקונדיטורים עם המון אהבה לאירוח וניסיון של שנים עם דגש על חומרי גלם טריים ואיכותיים במטרה להבטיח מגשי אירוח שהם לא פחות ממעולים.
בצורה כזו כל אורח ניגש למגשים שהכי מדברים אליו, לוקח מפית קטנה וצלחת (לא מחייב) ופשוט מכניס בביס את המנה הקטנה לפה. באופן שכזה האורחים יכולים להנות ממגוון של טעמים ומנות, לא חייבים להתקבע דווקא על מנה אחת מה שיוצר מגוון, עניין וצבעוניות.